gallery/logo-los
gallery/cdl-klein

Contact

Even voorstellen: Ik ben Lien

Welkom in de culinaire- en evenementenwereld van Caroline Molenaar. Met mijn bedrijf Cuisine de Lien catering & eventservices kook ik met passie met (h)eerlijke (streek) producten op onze locatie aan het Koraalrood 153 te Zoetermeer en bij u op locatie. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar prachtige wijnen die zorgen voor de perfecte wijn-spijscombinatie.

Cuisine de Lien catering & eventservices verzorgt uw kleine en grote evenementen; van verjaardagsfeest, high tea- of cocktailparty, bedrijfsborrel, warm- en koud buffet, wijn-spijsdiners voor bedrijven en particulieren. Ik adviseer over de catering, maar desgewenst ook over de vorm, inhoud en het proces van het evenement, zowel bij u op locatie als bij ons in Zoetermeer, waar we diverse ruimten tot onze beschikking hebben. Al ruim 25 jaar ervaring in evenementenorganisatie en catering en altijd op maat gemaakt voor uw gasten dat is mijn passie!

Met dezelfde passie als voor catering en evenementen run ik het ShareBiz café in het verzamelgebouw ShareBiz en Broodjesservice Zoetermeer. Kortom proeven, beleven en genieten is mijn passie. 

Uw naam  
Telefoon  
E-mail  
Info over  
U bent  
Bericht  

E-mail Lien

Adres
Koraalrood 153
2718 SB Zoetermeer

Telefoon
079-303.02.29

Rabo Bank
NL41 RABO 0311 1635 80

Kamer van Koophandel
66506573

BTW Nummer
NL115132326B01
 

gallery/lientje
gallery/wine-05