gallery/logo-los
gallery/cdl-klein
Saladeschotels Voor elke gelegenheid en budget heeft Cuisine de Lien de juiste, lekkerste en luxe saladeschotels.  U kunt een keuze uit de met zorg samengestelde schalen met daarop ambachtelijk gemaakte salade. De ingrediënten voor  saladeschotels van Lien komen dagelijks vers binnen. 
 
Op deze pagina kunt u een keus maken uit de meest favoriete schalen van onze gasten. Heeft u andere wensen? Géén enkel probleem, bij Cuisine de Lien is bijna alles mogelijk.  

In Zoetermeer bezorgen wij uw bestelling zonder extra kosten.

Bekijk hier ons volledige bezorggebied. 

Huzaren


Een ambachtelijke huzarensalade, opgemaakt met eieren, achterham met asperges, romige paté, diverse vleeswaren, Roma tomaatjes, babymaïs, komkommer, zilveruitjes, augurk en verse ananas.

Geleverd op luxe serveerschaal inclusief stokbrood en huisgemaakte kruidenboter.
.

Kip kerrie


Een ambachtelijke kipkerrie salade met verse ananas, geschaafde amandelen, walnoten, appel, rozijnen, bleekselderij, paprika, witlof, babymaïs, perzik, cocktailuitjes en gerookte kipfilet.

Geleverd op een luxe serveerschaal inclusief stokbrood en huisgemaakte kruidenboter.

 

gallery/saladeheadder-1
gallery/huzaren-nieuw
gallery/kipkerriedef
gallery/lienhuza


Een ambachtelijke rundvleessalade opgemaakt met gevulde eitjes met een luchtige crème, diverse luxe vleeswaren, plakjes romige paté, meloenpuntjes, tomaatjes, komkommer en verse ananas
.
Geleverd op een luxe serveerschaal inclusief stokbrood en huisgemaakte kruidenboter.
.
 

€ 24,50
€  27,50
€ 39,95 

Bestel direct

Visschotel

Huzaren de luxe

€ 44,95 
€ 49,95 
gallery/salade-website
gallery/vis-lien
Uw naam  
Adres  
Stad  
Telefoon  
E-mail  
Datum  
Salade  
Aantal personen  

Hors d'oeuvre

Luxe visschotel voor de echte visliefhebber. Een schotel met o.a. gerookte palingfilet, tijgergarnalen, gerookte zalmfilet, Hollandse garnalen, makreelfilet, Zweedse haring in marinade, ansjovis en tijgergarnalen gegarneerd met diverse groenten en fruit..

Geleverd op een luxe serveerschaal, inclusief stokbrood, diverse soorten huisgemaakte boter en saus
 

(4 personen)

(4 personen)

(4 personen)

( 4 personen)

( 4 personen)

Een ambachtelijke en luxe gegarneerde huzarensalade opgemaakt met gevulde eitjes met luchtige crème, meloenpartjes gewikkeld in Serrano ham, diverse Hollandse, Italiaanse- en Spaanse vleeswaren en kazen, babymaïs, plakjes romige paté en diverse soorten groenten.

Geleverd op een luxe serveerschaal inclusief stokbrood, diverse soorten huisgemaakte boter en diverse sauzen.

 

Dit zeggen klanten over de salades

We hebben genoten van de salade, hij was verrukkelijk. Normaliter maken we zelf een salade volgens het recept van mijn overleden moeder, maar soms komt er wat tussen zoals nu mijn griep waarvan ik nog niet goed van ben hersteld. We hebben vaker een salade besteld buiten de deur, maar dat was altijd een teleurstelling omdat er babyvoer van was gemaakt, zeg maar……tot pap gemalen. En vaak ook veel te zout. Daar houden we helemaal niet van. Jullie salade had precies de juiste textuur. En hij was heerlijk!! Zo hebben we de familietraditie hoog kunnen houden.

Fam. Goutier - Zoetermeer